Известие

Collapse
No announcement yet.

комплект носачи за 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• И мен ме интересува също.
    Може и на ЛС.
    Alfa Romeo 156 SW 2002 1.9JTD 115hp
    Alfa Romeo Giulietta 2014 1.4MA 170hp TCT Exclusive

Comment

• Купих си въпросните носачи от колегата.
      Днес ги монтират на колата, след около час/два предполагам ще е готово всичко, и ще кажа после какви са ми първите впечатления.
      На пръв поглед, качеството на изработка ми се видя добро.
      Само нещо не ми хареса - на старите ми носачи (TRW), маншончето на шарнира е доста качествено и с хубава дебела гума.
      На новите гледам, че маншона е супер тънък и някак си много мек. Незнам колко ще издържи, видя ми се доста нихилитен.
      За това сменихме маншоните, сложих тея от TRW-то на новите носачи, защото са здрави и меки и мисля, че ще изкарат повече .

Ами това е за сега, очаквайте коментари по впечатленията ми от тези носачи.
      Lancia Delta 1.6 i.e - ex
      Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

• Първоначално публикувано от i.ganchev.ganchev Покажи съобщение
        Купих си въпросните носачи от колегата.
        Днес ги монтират на колата, след около час/два предполагам ще е готово всичко, и ще кажа после какви са ми първите впечатления.
        На пръв поглед, качеството на изработка ми се видя добро.
        Само нещо не ми хареса - на старите ми носачи (TRW), маншончето на шарнира е доста качествено и с хубава дебела гума.
        На новите гледам, че маншона е супер тънък и някак си много мек. Незнам колко ще издържи, видя ми се доста нихилитен.
        За това сменихме маншоните, сложих тея от TRW-то на новите носачи, защото са здрави и меки и мисля, че ще изкарат повече .

Ами това е за сега, очаквайте коментари по впечатленията ми от тези носачи.
        Ти какво искаш - за малко пари висококачествена изработка
        Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
        156 1.8TS 16V (01.2001)
        147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
        0879369082

Comment

• ..

Колеги извинявайте че в раздела на 156 / 147 питам но,силно ме интересува дали се предлагат такива носачи и за 166 предни и задни . и колко време горе долу е доставката ?

Comment

• Първоначално публикувано от pa4ogti Покажи съобщение
            Колеги извинявайте че в раздела на 156 / 147 питам но,силно ме интересува дали се предлагат такива носачи и за 166 предни и задни . и колко време горе долу е доставката ?

https://www.atp-autoteile.eu/Artikel...006_100571.htm
            Alfa-Romeo 156 2.5 V6
            Yamaha MT-09 Tracer

Comment

• Колеги може ли да кажете от къде да взема -поръчам най-изгодно коплект носачи .Предварително благодаря.
              Alfa romeo 156 1.8 TS 99`

Comment

• Първоначално публикувано от nikibg Покажи съобщение
                Колеги може ли да кажете от къде да взема -поръчам най-изгодно коплект носачи .Предварително благодаря.
                Ако беше прочел темата щеше да разбереш.
                156 1.8TS 16V (01.2001)
                0879369082

Comment

Колеги може ли да кажете от къде да взема -поръчам най-изгодно коплект носачи .Предварително благодаря.
                  Ето от тук може -

https://www.atp-autoteile.eu/KFZTeil....htm?TN=100571
                  Alfa 156 2,4 JTD '99

Comment

• Zeppelinist благодаря много!
                    NightRider и на теб благодаря!! Винаги има едни " стари кучета" по форумите които са много поучителни и полезни.Това ,че не пишем много и бизмислени коментари не значи ,че не четем.Още веднъж благодаря!

Comment

Zeppelinist благодаря много!
                      NightRider и на теб благодаря!! Винаги има едни " стари кучета" по форумите които са много поучителни и полезни.Това ,че не пишем много и бизмислени коментари не значи ,че не четем.Още веднъж благодаря!
                      Успех. И ако си купиш от тези преди да сложиш горните, избий металните втулки, намажи отвътре със силиконова грес и тогава ги монтирай
                      156 1.8TS 16V (01.2001)
                      0879369082

Comment

• Благодаря за пожеланията.
                        Не знам колко ще ми "стъпи " доставката.Колебая се да поръчам от Ebay .Намират се оферти по около 70-80 паунда + доставка .Триумя се направо .Щеше ми се и да има нещо като гаранция макар да съм наясно колко е миродавна е тя в БГ.
                        Last edited by nikibg; d.m.y г., 20:54.

Comment

Благодаря за пожеланията.
                          Не знам колко ще ми "стъпи " доставката.Колебая се да поръчам от Ebay .Намират се оферти по около 70-80 паунда + доставка .Триумя се направо .Щеше ми се и да има нещо като гаранция макар да съм наясно колко е миродавна е тя в БГ.
                          Доставката при поръчка от сайта на АТП до България е точно 20 евро, независимо колко неща си поръчал. За тези носачи /Atec/ поне засега има само положителни мнения от колеги. Аз лично за тези пари /няма и 120 евро за 6 части/ не бих рискувал с други марки и доставчици - вероятността да не са читави би била доста голяма.
                          Alfa 156 2,4 JTD '99

Comment

Благодаря за пожеланията.
                            Колкото и да се чудиш нема да станат по 100 лв комплекта. Както и да го тънчиш пак нема да ти излезне сметката. Тука има достатъчно постове за да се реши човек да вземе Atec примерно. Ако търсиш гаранции вади 600+ кинта и си вземи TRW.
                            Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                            Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Равносметката след 10 месеца :

28к почти
                              2-та горни носача : тампоните тотал .. шарнирите също тотал

2-та долни носача : тампоните тотал .. шарнирите засега ОК, но нема да е задълго

общо взето за този пробег и цветната пътна настилка в Пловдив и региона съм доволен.
                              Колата се разтропа и разскърца отведнъж. Преди месец беше Ок, но днес е зле.

В събота сменям горните.
                              Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                              Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                                Равносметката след 10 месеца :

28к почти
                                2-та горни носача : тампоните тотал .. шарнирите също тотал

2-та долни носача : тампоните тотал .. шарнирите засега ОК, но нема да е задълго

общо взето за този пробег и цветната пътна настилка в Пловдив и региона съм доволен.
                                Колата се разтропа и разскърца отведнъж. Преди месец беше Ок, но днес е зле.

В събота сменям горните.
                                Това за АТЕС ли става на въпрос? Сега като сменяш пак от тях ли ще сложиш?
                                Lancia Delta 1.6 i.e - ex
                                Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

Working...
                                X